Cursos

Coneixements bàsics del negoci musical

Coneixements bàsics del negoci musical

4a edició

4a edició

Coneixements bàsics del negoci musical, 5a edició


L’Institut Valencià de Cultura presenta la 5a  edició del curs ‘Coneixements bàsics del negoci musical’, que s’orienta a professionals del sector i té com a objectiu donar una visió global del funcionament de la indústria musical i els principals reptes que presenta actualment.

La cinquena edició del curs s'imparteix de gener a maig de 2022 i té lloc els dimarts de 16.30 a 18.30 h, tant en la modalitat presencial com en línia. El programa es compon de 18 sessions setmanals, en què l’alumnat s’endinsarà en temes com la planificació de la campanya de comunicació d’un esdeveniment o la viralització d’aquest en xarxes socials, com  aconseguir finançament d’un projecte a través del patrocini i la relació amb marques o amb ajudes institucionals. També es tractaran la nova realitat COVID i la normativa autonòmica en matèria d’aforaments i seguretat, i s’aprofundirà en temes relacionats amb contractes, gestió de royalties, drets d’autor o règim fiscal i laboral de músics i artistes. Altres temes que es tocaran en el  programa són el posicionament i la monetització de les obres allotjades en Internet, la distribució musical o el salt a l’estranger amb la internacionalització.
 

Descàrregues

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música i cultura popular valenciana

Plaça Viriato s/n
46001 València

Tel. 961 206 500
musica@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info