Cursos

Coneixements bàsics del negoci musical

Coneixements bàsics del negoci musical

4a edició

4a edició

Coneixements bàsics del negoci musical, 7a edició

L'Institut Valencià de Cultura ha presentat la setena edició del curs ‘Coneixements bàsics del negoci musical’, que està dirigit a músics, compositors, mànagers i promotors musicals que vulguen ampliar coneixements i afrontar les noves realitats de la indústria musical.

El curs serà impartit per reconeguts professionals de la indústria musical, artistes i professors experts de la Universitat de València des del 16 de gener fins al 21 de maig de 2024. Les sessions presencials tindran lloc els dimarts de 16.30 a 18.30 hores a la seu de l'Institut Valencià de Cultura i en línia a través de la plataforma de l'IVC.

Conformat per 18 sessions, l'objectiu d'este cicle formatiu és posar a la disposició dels assistents els coneixements i capacitats bàsiques en diferents àrees i especialitats del sector: màrqueting, comunicació, sponsoring, observatori sobre igualtat de gènere en la indústria musical, i registre de marques musicals.

Així mateix, abordarà com dissenyar un projecte musical, la figura del productor musical, playlisting, distribució musical, registre de cançons, relacions contractuals, drets d'autor, royalties digitals i drets dels productors, creació i negoci musical, internacionalització i gestió fiscal i laboral dels músics i artistes.

El cicle està coordinat i dirigit per Vicente Martínez (Songsforever), que compta amb una àmplia experiència en altres cursos formatius musicals com el postgrau en Gestió Empresarial de la Música de la Universitat de València.

El cicle compta amb 60 places per a la modalitat presencial impartida en la seu de l'Institut Valencià de Cultura, a la plaça de Viriat s/n de València, i 100 per a la modalitat en línia, a la qual es podrà accedir mitjançant la plataforma pròpia de l'IVC.

El cost de la matrícula és de 5 euros per sessió o 50 euros pel curs íntegre. Les inscripcions ja estan obertes i podran realitzar-se en este formulari

Descàrregues

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música i cultura popular valenciana

Plaça Viriato s/n
46001 València

Tel. 961 206 500
musica@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info