Mestre repetidor

Francisco Hervás

Naix en Beziers (França). Inicia els seus estudis musicals en l'Escolania de la Mare de Déu dels Desemparats deValència i ingressa després en el Conservatori Superior de Música deValència, on cursa estudis de violí, piano i música de cambra. Ha realitzat diversos cursos sobre Solfeig Contemporani, Rítmica Dalcroze, Metodologia Suzuki del violí, Anàlisi musical, entre altres disciplines. En el camp de la interpretació ha realitzat un curs de cançó alemanya i francesa amb el pianista Roger Vignoles. Des de 1988 ha centrat el seu treball en la música de cambra, especialment en la música per a cant i piano, realitzant gran nombre de recitals per la majoria de ciutats espanyoles. També col·labora amb el Grup Instrumental deValència, el Collegium Instrumentale i l'Orquestra deValència. Ha participat en una gira amb l'orquestra Gustav Mahler, baix la direcció de Claudi Abbado, a València, Madrid i Viena. Al costat de la soprano Estrella Estévez, ha realitzat una gravació d'obres pertanyents a compositors de la Generació del 27.

Com a mestre repetidor ha col·laborat amb grans directors i cantants com Claudi Abbado, Yehudi Menuhin, Peeter Maag, Sergiu Comissiona, Mstislav Rostropovitx, Ileana Cotrubas, Simon Estes, Elena Obratzova, Montserrat Caballé, Eva Marton i Teresa Berganza entre altres. Al costat del Cor de la Generalitat Valenciana ha participat en nombroses estrenes d'obres de compositors valencians.

Des de l'any 1983 fins a 1988 va ser organista de la Reial Basílica de Ntra. Sra. dels Desemparats deValència. Des de l'any 1991 és professor d'acompanyament al Conservatori Mestre Vert de Carcaixent, i des de 1992 és pianista del Cor de la Generalitat Valenciana.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música i cultura popular valenciana

Plaça Viriato s/n
46001 València

Tel. 961 206 500
musica@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info