Director assistent

Jordi Blanch Tordera

Titulat superior en Direcció de Cor, Piano i Llenguatge Musical; i titulat professional en Composició en els conservatoris José Iturbi i Joaquín Rodrigo deValència. Ha obtingut Premi Extraordinari en les especialitats de Solfeig (grau elemental), Piano (grau professional), Armonia (grau professional); el Premi José Iturbi al millor expedient acadèmic final de grau professional; i el Premi Extraordinari final de carrera en Direcció de Cor. També ha guanyat el Primer Premi per unanimitat en el 1er Concurs de piano Mestre Serrano en València.

Estudia direcció coral amb Eduardo Cifre, Adrián Cobo, Mª Carmen Cruz, Juan Luís Martínez i José Ramón Gil-Tárrega; va treballar també amb José Vicente de Sousa, Erkki Pohjola i Kari Ala-Pöllänen en l'especialitat de direcció coral infantil. Els seus estudis de direcció d'orquestra han anat de la mà de Jordi Mora, Manuel Galduf, Enrique García Asensio i Antoni Ros-Marbà.

De 2000 a 2005 fou director del Conservatori Municipal Joaquín Rodrigo a Sagunt, on a més va ocupar-se de l'ensenyament pianístic i la direcció de l'orquestra del centre.

La seua tasca com a director de cor s'ha desenvolupat en les agrupacions Xiquets cantors Divisi (València), Orfeó Veus Juntes (Quart de Poblet), Cor de la Unió (Torrent) i el cor Virelai de l'Escola Coral de Quart de Poblet; junt amb la docència coral i camerística en els conservatoris deValència i Torrent.

Ha treballat en la preparació coral de diferents òperes i obres simfònic-corals amb els mestres Cristóbal Soler, Juan Luís Martínez, Lorin Maazel i Riccardo Chailly.

Des del 2016 és director assistent del Cor de la Generalitat Valenciana.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música i cultura popular valenciana

Plaça Viriato s/n
46001 València

Tel. 961 206 500
musica_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info