Cuzco

Cuzco

Cuzco

Cuzco

Cuzco

Cuzco

Cuzco

Cuzco

Cuzco

Cuzco

Cuzco

Notes: A escena: del 11 al 29 d'octubre al Teatre Rialto de València.

En 2014 vaig fer un viatge a Cuzco. Vaig ser allí per a guarir-me, no d'un desamor, sinó del desamor mateix. Vivia desenamorat de la vida. Cada dia m'alçava i una llosa de tristesa i sotsobre queia sobre les meues cames. Aconseguia alçar-me. Aconseguia anar al gimnàs. Aconseguia escriure… Però el buit s'eixamplava en mi, llançant una capciosa pregunta: Podré alçar-me algun dia i sentir que els meus ulls miren al món de nou amb un vertader mirar? Plantat enmig de la Plaça d'Armes vaig començar a tramar aquesta història. Una parella que viatja a Cuzco per a salvar la seua relació… Si una obra de teatre ens explica els intents desesperats dels seus personatges per eludir el seu irremeiable final, Cuzco, llavors, tracta de dos personatges que intenten sortejar el seu abisme.

Totes les habitacions de l'hotel són iguals. En el món. Només un quadre de colors vius per a recordar-te que estàs en el tercer món. Però jo mai m'havia sentit espanyola abans d'arribar a Cuzco.

 

'Cuzco' narra la història del viatge que fa una parella en crisi a Perú. Un viatge també interior que obrirà velles ferides i canviarà la vida dels seus protagonistes per sempre. El seu autor va començar a escriure el text després d'un viatge personal al costat del seu pare a Cuzco. "Quan vaig eixir de l'hotel, de camí a la Plaça d'Armes, vaig patir una revelació, vaig veure les similituds d'aqueix lloc amb altres llocs del nostre país i vaig començar a sentir com hauria sigut en el passat. En l'obra una parella que va a salvar la seua relació a Cuzco és la que vertebra la trama i relaciona la història de desamor amb la situació del món actual". 
REPARTO
Ella Silvia Valero
El Bruno Tamarit

EQUIPO ARTÍSTICO
Dirección y dramatúrgia Víctor Sánchez Rodríguez
Escenografia Mireia Vila
Iluminación Mingo Albir
Vestuario Teresa Juan
Música y espacio sonoro Luis Miguel Cobo
Asesora corporal y ayudante de dirección Cristina Fernández Pintado
Diseño gráfico y carteles escenografía Estudio Merienda
Realización escenografía Los Reyes del Mambo
Fotografías Vicente A. Jiménez
Maquillaje y peluquería Miguel Vidagaín

Una producción del Institut Valencià de Cultura con la colaboración del Ayuntamiento de Sagunto

 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info