Residències

Residències Espai LaGranja

Espai LaGranja, de l'Institut Valencià de Cultura, ofereix durant tot l'any “residències alternes” per als artistes i companyies professionals que desenvolupen la seua línia de treball entorn de la dansa o les arts del moviment, amb prioritat a les companyies valencianes.

Aquesta línia de suport consisteix en la posada a la disposició dels professionals del sector de la dansa i de les arts del moviment, sense diferència d'estils, de les sales d'Espai LaGranja per a realitzar les seues pràctiques.

La concessió d'espais haurà de ser aprovada per l'equip d'Espai LaGranja segons l'ocupació i necessitats internes. De cara a una planificació òptima, és necessari enviar les peticions amb previsió, detallant les dates i la franja horària, així com el nombre d'artistes involucrats en la pràctica artística. 

Es donarà resposta al més prompte possible una vegada donada la prioritat als nostres laboratoris d'investigació escènica, entrenaments i programació formativa.

Per a coordinar aquestes necessitats, hem habilitat aquest correu a la disposició de les companyies: espailagranja@gmail.com
 
 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 961 832 560
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info