CIRCUIT CULTURAL VALENCIÀ

El Circuit Cultural Valencià (CCV) és el programa de circulació d'espectacles d'arts escèniques, musicals i audiovisuals entre els municipis de la Comunitat Valenciana, organitzat per l'IVC en col·laboració amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP).

Missió
Contribuir al manteniment i sostenibilitat dels espectacles desenvolupats en espais de les entitats locals, fomentant l'accés de la ciutadania a una oferta de qualitat i la comunicació cultural entre les entitats locals de la Comunitat Valenciana, i prestant especial atenció a l'equilibri territorial.

Visió
El programa CCV proposa un model de gestió que corresponsabilitza a les parts implicades ―companyies artístiques, entitats locals i IVC― en una acció autoavaluada de manera contínua. Oferix un model d'excel·lència que impulsa la millora i innovació de la gestió escènica en la fase de selecció d'espectacles, en la labor de creació de públics estables per als diversos gèneres i en la sistematització i digitalització de procediments burocràtics. Els seus mecanismes d'avaluació i repartiment concentren els recursos en les companyies el talent de les quals és més requerit i en els espais escènics que aconseguixen un major rendiment sociocultural. Entén que la labor de gestió cultural no es limita a programar, sinó que integra l'anàlisi estratègica de l'entorn com a guia d'accions que conduïxen al desenvolupament de públics.
  • Per a qualsevol consulta o aclariment que puga sorgir respecte de l'adhesió, programació i gestió dels espectacles, poden dirigir-se a producciocircuit@ivc.gva.es o al telèfon 961 206 515 de 12h a 14h.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 962 936 621
ivc@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info