IVC > Control Freak

18 de maig de 2019 · Alacant · Teatre Arniches

Kulu Orr presenta

Control Freak

PREMI DEL PÚBLIC EN EL FESTIVAL BE BIRMINGHAM, i PREMI ACT FESTIVAL

Horaris: Dissabte: 20:30 h.

Preus: Entrada: 12 €

Xst! Deixa’t la play, l’ordinador o el gimnàs i vine a gaudir d’un magnífic espectacle de teatre, circ, humor i música amb tecnologia capdavantera, divertidíssim, original i inoblidable.
Un personatge graciós i commovedor intenta interactuar amb el públic a través de la música, números circenses i l’edició de vídeos en directe. El públic hi intervé i acaba sent part del procés creatiu musical. L’espectacle combina humor intel·ligent i tecnologia capdavantera: l’artista ho controla pràcticament tot dins i fora de l’escenari a través d’accessoris digitals i ordinadors en el vestit de l’actor. Els instruments utilitzats en el xou són únics i han sigut desenvolupats al llarg dels últims dèsset anys. El cor de Control Freak és una sèrie arranjaments musicals d’elaborats de composicions atemporals: des de Bach, Beethoven i Pachelbel a Nina Simone, els Beatles i molts més. Tota la música es toca i es mescla en directe utilitzant Loops stations controlats amb els peus.
 
Kulu Orr és director i artista multidisciplinari resident a Israel. Al llarg dels últims vint-i-cinc anys s’ha format i entrenat intensament en dos camps: d’una banda, en el teatre, les arts circenses i la música i, d’una altra, en la física, la informàtica i la creació audiovisual, en les quals obté títols acadèmics en Física i Matemàtiques treballant com a líder d’un equip d’R+D d’alta tecnologia.
 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info