Catàleg de la música valenciana

La Comunitat Valenciana és coneguda per exportar intèrprets a bona part de les orquestres europees però també compta amb una interessant oferta d’agrupacions musicals que imprimeixen el seu caràcter mediterrani a les seues interpretacions.
Aquest Catàleg de la música valenciana arreplega, des de la temporada 2018/2019 propostes que van des de la música antiga i barroca, a la música contemporània i experimental, i pretén convertir-se en una ferramenta per a donar a conéixer l’oferta de les principals agrupacions valencianes als programadors europeus.
La creació del Catàleg de la Música Valenciana ha estat impulsada des de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), una entitat de dret públic que depén de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport i que té com a finalitats el desenvolupament i l’execució de la política i accions culturals de la Generalitat Valenciana pel que fa a la creació, exhibició, coneixement, tutela, foment, producció, conservació, restauració, estudi, investigació, promoció i difusió de les arts.
L’Institut Valencià de Cultura, així mateix, gestiona dos unitats artístiques públiques: El Cor de la Generalitat Valenciana i la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música i cultura popular valenciana

Plaça Viriato s/n
46001 València

Tel. 961 206 500
musica_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info