IVC > Tal com sona. Ensems, quaranta anys
Carteles históricos de Ensems

Carteles históricos de Ensems

del 12 al 29 de abril de 2018 · La Nau- Centre cultural- Universitat de València

Tal com sona. Ensems, quaranta anys

(1979-2018)

Horarios: Jueves: 19:00

Tal com sona
Ensems, quaranta anys (1979-2018)

Ensems és el festival espanyol més antic entre els dedicats a la música contemporània i d’avantguarda. El festival ha estrenat a Espanya obres de Cage, Carter, Dusapin, Feldman, Ferneyhough, Henze, Hindemith, Lachenmann, Nono, Penderecki, Saariaho, Hil- da Paredes, Brouwer, Scelsi, Sciarrino i Xenakis entre altres, i ha oferit estrenes absolutes de la majoria dels compositors espanyols i valencians de l’òrbita contemporània, a més d’incloure especta- cles d’art sonor, música improvisada i electrònica a càrrec dels més destacats creadors.
Així mateix, ha convocat sobre els seus escenaris grups i solistes tan destacats com l’Arditti String Quartet, Les Percussions de Stras- bourg, Stefano Scodanibbio, Terry Riley, Gavin Bryars, Renaud Ca- puçon, Ivry Gitlis, Quatuor Diotima, Francesco Tristano, Roberto Fabbriciani, Alva Noto o The Hilliard Ensemble, juntament amb un bon nombre d’intèrprets valencians o de la resta de l’Estat.

Aquesta exposició pretén donar compte de la trajectòria del festival i de les seues particularitats a través d’una selecció de cartells, foto- gra es, partitures, programes de mà, publicacions i gravacions so- nores i audiovisuals, entre altres documents, procedents de col·leccions públiques i privades.

Antonia Picazo i Jorge García


 
Comissaris. Antonia Picazo i Jorge García
Disseny i muntatge de l’exposició. Collage-no, Símbols Disseny gràfic. BYG
Muntatge vídeo. Damià Jordà
Coordinació. Maite Ibáñez i Norberto Piqueras 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacto express

Acepto las condiciones y la
política de privacidad

Suscripción al newsletter


Acepto las condiciones y la
política de privacidad
Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más info