Dansa València

Dansa València 2019: Sona Dansa

Dansa València 2019: Sona Dansa

#SonaDansa

Dansa València va començar el seu camí l'any 1988. Des d´aleshores ha estat un referent de la dansa contemporània al nostre territori. A Fes Cultura, el pla estratègic cultural de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport vam contemplar com una des les mesures estratègiques la recuperació d’aquest festival. Després del seu renaixement l’any 2017, a través de l’Institut Valencià de Cultura, emprenem un nou impuls al festival, en l'inici de la seua tercera dècada d'existència.

La XXXII edició, que se celebrarà del 9 al 14 d'abril de 2019 en diversos espais de la ciutat, emergeix impulsant l'actualitat de la dansa tant nacional com valenciana. En aquesta edició, amb el el lema 'Sona Dansa', la música i el so es converteixen en l'eix temàtic d'una intensa setmana que oferirà alguns dels espectacles més destacats del panorama actual de la dansa.

Es tracta, sens dubte, d'un esdeveniment que propiciarà la trobada entre creadores, creadors i professionals d’arreu del món, per al qual proposem una programació pensada per a totes i tots; que siga una celebració, però alhora una oportunitat per a la reflexió i la transformació col·lectiva i, molt especialment, que permeta a un públic intergeneracional acostar-se, gaudir i cel.lebrar la dansa, des dels seus múltiples formats i les seues diverses mirades.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 961 832 560
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info