Residència de traducció teatral

I Residència. William Gregory junt amb Víctor Sanchez

I Residència. William Gregory junt amb Víctor Sanchez

Oberta convocatòria per a la Residència de Traducció Teatral 2019

Oberta convocatòria per a la Residència de Traducció Teatral 2019

CONVOCATÒRIA OBERTA DE RESIDÈNCIA DE TRADUCCIÓ TEATRAL 2019
 
Amb la intenció d’impulsar la internacionalització de la dramatúrgia valenciana viva, la Direcció Adjunta d’Arts Escèniques de l’Institut Valencià de Cultura publica la present convocatòria per a facilitar a un traductor/ra d’una llengua estrangera temps, espai i recursos per a la traducció d’un text teatral d’un autor/ra nascut o resident a la Comunitat Valenciana.
 
La iniciativa va dirigida a traductors/res professionals de textos teatrals que tinguen l’interés de traduir una obra d’autoria valenciana del segle XXI. A tal efecte l’Institut Valencià de Cultura pagarà el seu treball amb residència en la ciutat d’Alacant durant tres setmanes, posant a la seua disposició les instal·lacions del Teatre Arniches per a desenvolupar la seua feina i afavorint el contacte directe amb l’autor/ra a qui traduirà. La part final del seu treball coincidirà a més amb les jornades de la XXVII Muestra de Teatro Español de Autores Contemporáneos.
 
És intenció de l’Institut Valencià de Cultura que la residència siga l’embrió de la futura Casa de la Traducció Teatral, amb seu a la ciutat d’Alacant.
 
 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info