IVC > Arts escéniques > L'Institut Valencià de Cultura presenta la seua nova producció, 'Godot'

11 de febrer de 2020

L'Institut Valencià de Cultura presenta la seua nova producció, 'Godot'

Es podrà veure al Teatre Rialto del 13 de febrer al 22 de març
El text és de Juli Disla i la dramatúrgia i direcció de Jaume Pérez


L'Institut Valencià de Cultura presenta la seua nova producció, 'Godot', que es podrà veure al Teatre Rialto del 13 de febrer al 22 de març. L'obra està dirigida per Jaume Pérez i compta amb un elenc ampli d'intèrprets com ara Paloma Vidal, Enric Juezas, Manuel Climent, Neus Alborch, Maria Maroto, Mertxe Aguilar, Bruno Tamarit, Morgan Blasco, Wanda Bellanza, Glòria Roman, Miguel Seguí i Vicent Pastor.

'Godot' és una proposta que s'allunya del ritual convencional del teatre i ens porta a un viatge imprevisible i inesperat. Un joc beckettià en el qual tots som Vladimir i Estragon i estem a l'espera, a l'expectativa explorant camins poc convencionals.

En la funció, el teatre serà un laboratori de relacions, un contacte directe, un mirar i mirar-nos en els altres, ja que en 'Godot' tots els actors són espectadors i tots els espectadors poden ser actors, ja que tota l'acció es trasllada al pati de butaques en una experiència que deixa de ser vertical per a ser horitzontal.

Des que Samuel Beckett va deixar els seus personatges esperant l'arribada de Godot, la humanitat sencera s'ha col·locat al mig d'aquest camí sense principi ni fi i al voltant d'aquest arbre raquític compartint la mateixa espera infinita. Poques voltes en la història del teatre una obra i una representació ha «representat» tant.

Una obra que porta a preguntar-se quanta realitat és capaç de suportar la ficció i quanta ficció és capaç de suportar la realitat.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info