IVC > Arts escéniques > Sobre la memòria i el cos com a arxiu, amb laimperfecta

del 24 fins al 28 de juny de 2024 · València · Espai LaGranja

Espai LaGranja

Sobre la memòria i el cos com a arxiu, amb laimperfecta

  • Del 24 al 28 de juny
  • De 11h - 14.30h
  • Dirigit a: professionals de dansa contemporània 
  • Entrades: AÇI
Una sèrie de trobades per a  ballarines de totes les edats en els quals ens centrarem en la idea del cos com a arxiu. Entendrem   el nostre cos com un lloc carregat de memòries a les quals intentarem accedir per mitjà de dinàmiques i   pràctiques físiques que posen a la intèrpret en el centre. Compartirem la pràctica física en la qual estem   treballant que pensa i utilitza el cos com si fora un arxiu de memòria del ballar. Ho entrenarem per a obrir-se i que deixe aparéixer el que es conté en ell. No anem buscar generar res  nou, tot el que buscarem ja està en nosaltres, però potser ens sorprén. Com a ballarines potser tindrem diverses tècniques apreses, però també gestos familiars, moviments d'altres companyes, imatges d'algun desig. Proposarem diverses  maneres d'acostar-nos a eixa memòria, a través de la improvisació.

Juntes construirem un mapa del nostre patrimoni, una cartografia de sensacions, un  manifest. Lluny de voler generar un discurs sobre la dansa, ens agradaria construir un  discurs comú sobre les quals ballen, sent aquestes també les que habiten el nostre  laberint i viuen després de cada porta.

Laimperfecta
Laimperfecta som un col·lectiu establit a Madrid format per Clara Pampyn i Alberto Alonso, en el qual busquem traslladar a escena les nostres inquietuds artístiques en relació al cos. Tenim un fort interés en el coreogràfic i en els estats físics i emocionals que genera el cos però també un fort interés en el conceptual i en com es relaciona el pensament amb el moviment, perquè la nostra pràctica ens permeta repensar el nostre context.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 961 832 560
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info