IVC > Ajudes per a l’adquisició d’instruments musicals per valor de 225.000 euros

09 de maig de 2024

Ajudes per a l’adquisició d’instruments musicals per valor de 225.000 euros

  • Estes subvencions tenen per finalitat millorar la dotació de les associacions musicals 
  • El termini de presentació de sol·licituds es prolonga durant 15 dies hàbils, fins al 29 de maig, exclusivament per via telemàtica

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), ha publicat en el DOGV la convocatòria per la qual es destinaran 225.000 euros en ajudes per a l’adquisició d’instruments musicals.

Estes subvencions tenen per finalitat millorar la dotació de les associacions musicals sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana, amb la finalitat d’enriquir l’oferta musical i la formació de qualitat dels músics valencians.

Estes ajudes es concedixen mitjançant el règim de concurrència competitiva, per a adquisicions que tinguen lloc entre l’1 de desembre de 2023 i el 30 de novembre de 2024, els dos inclosos.

Així, contribuiran al finançament parcial de l’adquisició d’instruments musicals, i cobriran fins a un 65 % dels gastos amb un màxim de 10.000 euros, sense comptar l’import de l’impost sobre el valor afegit aplicable (IVA). En cap cas, en concurrència amb altres ingressos o recursos, podran superar el cost de l’adquisició subvencionada.

Les sol·licituds, en model normalitzat, hauran de dirigir-se a l’IVC, per via telemàtica a través del registre de la seu electrònica accessible des de la seua pàgina web. Les bases completes de la convocatòria, els formularis de sol·licitud i els models normalitzats es poden descarregar en la pàgina web de l’IVC.

Ajudes per al foment d’activitats musicals

Estes ajudes se sumen a les convocades per l’IVC per al foment d’activitats musicals per a 2024 amb un pressupost total de dos milions d’euros un 5,3 % més que la quantitat assignada l’any anterior. El termini de presentació de sol·licituds d’estes ajudes també està oberta i finalitza el dia 23 de maig.

Estes subvencions tenen per finalitat l’impuls i la promoció de la creació, producció, difusió i exhibició d’actuacions musicals, a través d’activitats com ara festivals, cursos de perfeccionament musical, producció de concerts i gires, així com fomentar la cooperació amb altres agents i entitats culturals d’àmbit públic o privat, amb l’objectiu que la ciutadania puga disposar d’una oferta musical diversificada i de qualitat.

L’import total es distribuïx entre huit modalitats diferents: ajudes a festivals, cicles i actes commemoratius; ajudes a la programació en sales d’exhibició; ajudes a cursos, concursos, jornades i congressos; ajudes a gires fora de la Comunitat Valenciana; ajudes a projectes de producció d’espectacles de música en viu; ajudes biennals a l’organització i manteniment d’estructures administratives; ajudes a la composició d’obres musicals de nova creació vinculades a la seua estrena, i ajudes al foment de la producció discogràfica.

Les activitats hauran de tindre lloc entre l’1 de desembre de 2023 i el 30 de novembre de 2024, els dos inclosos, excepte per a la modalitat d’organització i manteniment d’estructures administratives que, com que es tracta d’una modalitat biennal, estén la seua segona anualitat a les activitats desenvolupades entre l’1 de desembre de 2024 i el 30 de novembre de 2025.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 962 936 621
ivc@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info