IVC > Curts 2018
Curts 2018 · Dry Fly

Curts 2018 · Dry Fly

Curts 2018 · Nuestro amor

Curts 2018 · Nuestro amor

Curts 2018 · Los Pasos

Curts 2018 · Los Pasos

Curts 2018 · Pesticidas

Curts 2018 · Pesticidas

Curts 2018 · Rosenwohl

Curts 2018 · Rosenwohl

07 de maig de 2018

Curts 2018

Un documental, dos obres d’animació i tres de ficció conformen el catàleg de curtmetratges d'enguany.

L'institut Valencià de Cultura ha seleccionat sis curtmetratges valencians per al catàleg en DVD del programa ‘Curts 2018’, amb el qual es pretén promocionar i donar a conèixer la producció anual del curtmetratge valencià en festivals nacionals i internacionals, així com en la indústria audiovisual.   

Després de visionar i valorar els 51 curtmetratges que s'han presentat a  la convocatòria de ‘Curts 2018’,  el comitè de selecció ha decidit incloure en  el catàleg en DVD els curtmetratges d’animació ‘Patchwork’  de María Manero Muro i 'Dry Fly', de Rut Juan Mompó, que són dos treballs  realitzats  al Master en Animació de la Universitat Politècnica de València.

Els curts de ficció són ‘Pesticidas’ de Jaume Quiles; ‘Nuestro amor’ de Mario Fernández Alonso’ i ‘Rosenwohl’ de Miguel Llorens. El documental està representat enguany  per ‘Los Pasos’ de Jose Andrés.

La presentació pública del catàleg  ‘Curts 2018’  es realitzarà pròximament a  Filmoteca amb l'assistència dels directors dels curtmetratges. Els sis curts inicien ara la seua trajectòria per molts festivals de cinema gràcies a la seua inclusió en el catàleg.

Amb l'edició del DVD que acompanya el catàleg i l'accés on-line, els directors i productors d'aquests sis curtmetratges valencians tenen un instrument molt útil  per a  obrir noves fronteres i trobar nous públics per a les seues pel·lícules. 

 Des de la seua creació en 2008, el programa Curts ha sigut la plataforma  més important de la promoció dels curtmetratges valencians. El programa també ha sigut fonamental perquè els curtmetratges valencians hagen sigut premiats o nominats en aquests últims anys en els premis Goya i Gaudí, així com en molts altres festivals i esdeveniments cinematogràfics.  

El programa Curts  va nàixer  amb l'objectiu  de promoure a escala nacional i internacional  els curtmetratges valencians, però també ha volgut reivindicar el curt com a format que ocupa el seu propi espai, obert al futur i a les noves pantalles i formes de difusió de l'audiovisual que  han aportat en els últims anys les noves tecnologies digitals. El programa Curts també proporciona  un diagnòstic anual de la situació de l'audiovisual valencià i sobre les seues tendències, estils i interessos.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info