IVC > Diktat

18 d'octubre de 2019 · Teatre Arniches

Col·lectiu intermitent

Diktat

ESTRENA ABSOLUTA

Horaris: Divendres: 20.30

Notes: Preu: 12€

Dos germanastres de diferents pares s'enfronten amb les seues raons i vivències passades en un desacord ple d'intrigues i interessos polítics. El germà major és traci i els seus governen el país, després d'haver expulsat els triballos, amb els quals va resultar impossible la convivència. Val, el germà menut, és triballo. En el fons veiem dos germans intentant desesperadament comunicar-se i explicar-se més enllà de les paraules, buscant un espai on trobar-se. Enzo Cormann ens planteja amb aquest text els horrors de la guerra, la corrupció política, la naturalesa humana, la bellesa enfront de la destrucció i la mort, la confrontació davant d’aquell que és o pensa diferent... i la memòria. La memòria que ens ancora al passat i que hem d'interpretar per a no caure en els mateixos errors.

Xst! Saludem i transmetem molta força a aquest grup de professionals alacantins que, malgrat les dificultats, s'aventuren en un projecte d'aquestes característiques. Llarga vida al teatre!
AUTOR: Enzo Cormann.
TRADUCCIÓ: Fernando Gómez-Grande.
DIRECCIÓ: Juan Pastor.
INTÈRPRETS: Morgan Blasco, Toni Misó.
ESPAI ESCENOGRÀFIC I VESTUARI: Joan Sabas.
DISSENY LLUMS: Mingo Albir.
IMATGE I COMUNICACIÓ: María Cortés.
Aquest projecte compta amb l’ajuda de l’Institut Valencià de Cultura de la GVA
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info