IVC > El Cor de la Generalitat torna als assajos col·lectius presencials

23 de juny de 2020

El Cor de la Generalitat torna als assajos col·lectius presencials

- Prepara ja els seus pròxims compromisos al Palau de les Arts, el Festival d'Almagro i el Festival Internacional de Música Antiga i Barroca de Peníscola - Els assajos són en grups reduïts d'un màxim de 19 cantants i seguint les mesures higienicosanitàries

El Cor de la Generalitat ha tornat als seus assajos presencials al Palau de les Arts per tal de preparar els seus pròxims compromisos i afrontar la pròxima temporada 2020-2021.

Els assajos actualment se celebren a les sales més extenses del Palau, com la sala d'orquestra i la sala de posada en escena, i no a la sala habitual d'assajos del Cor, sempre en grups reduïts d'un màxim de 19 persones i respectant totes les mesures higièniques i de distància social.

El primer concert del Cor se celebrarà el 2 de juliol al Palau de les Arts, amb la direcció del mestre Francesc Perales i acompanyats al piano per Francesc Hervás.

Serà un concert per a cor i piano amb una plantilla de 16 cantants i un programa amb polifonies de totes les èpoques i estils. El concert forma part del cicle 'Torna a les Arts'.

Posteriorment, el Cor actuarà el 19 de juliol en el Festival d'Almagro amb un concert que forma part de la representació valenciana del festival internacional, ja que és l'autonomia convidada en l'edició de l'any 2020.

D'altra banda, el 31 de juliol el Cor de la Generalitat actuarà a Vilafranca i el 3 d'agost al Festival Internacional de Música Antiga i Barroca de Peníscola, acompanyat per la formació Harmonia del Parnàs, dirigits per Marian Rosa i en un concert que, amb el títol 'Quien amores tiene', commemora el cinqué centenari de la primera volta al món de Magallanes i Elcano.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info