IVC > L'IVC proposa l'adjudicació de la direcció artística de l'EACC al projecte de Carles Àngel Saurí

16 de novembre de 2021

L'IVC proposa l'adjudicació de la direcció artística de l'EACC al projecte de Carles Àngel Saurí

L'elecció s'ha fet mitjançant una licitació pública per a un període de dos anys, prorrogable a dos anys més

L'Institut Valencià de Cultura ha resolt, mitjançant una licitació oberta, les propostes per a la direcció artística de l'Espai d'Art Contemporani de Castelló (EACC).

La baremació de les ofertes presentades ha sigut realitzada per un comité d'expertes que han valorat els projectes, així com els mèrits de cada candidatura que s'ha presentat. La proposta amb més puntuació ha estat la de Carles Àngel Saurí i s'ha adjudicat per a un període de dos anys, prorrogable, si cal, a dos anys més.

El comité d'expertes ha estat format per: Nuria Enguita, directora de l'IVAM; Ester Pegueroles, membre del Consell Rector de l'IVAM i d'Amics de l'EACC; Paloma Palau, secretària del Departament d'Educació i Didàctiques Específiques de l'UJI, coordinadora de l'Àrea de Didàctica de l'Expressió Plàstica i doctora en Estètica i Teoria de l'Art; Inmaculada Prieto, directora d'Es Baluard Museu Contemporani de Palma; i Pilar Bonet, professora d'Art i Disseny Contemporani de la Universitat de Barcelona, crítica d'art i curadora.

La licitació es va publicar el 14 de setembre de 2021 i va estar oberta per als interessats fins al 14 d'octubre de 2021. D'ací a deu dies es publicarà la resolució definitiva i la contractació es farà efectiva a principi del mes de desembre.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info