Projecte Berlanga: Guies Pedagògiques

L'IVC-La Filmoteca, en col·laboració amb l'associació A Bao A Qu, inicia un projecte audiovisual per a donar a conéixer l'obra del nostre director més emblemàtic, Luis García Berlanga.

Amb l'objectiu de donar a conéixer l'obra cinematogràfica del director valencià, i fer-la accessible a tots els públics, s'han realitzat diferents guies pedagògiques d'algunes de les pel·lícules més emblemàtiques de la història del cinema espanyol. En elles podem trobar des de dades general a aspectes mes tècnics o establir diàlegs amb altres produccions cinematogràfiques que resulten importants per a comprendre de manera més global, les produccions realitzades per Berlanga.

En format PDF i totalment gratuïtes, l'IVC-La Filmoteca posa a la disposició del públic aquestes eines pedagògiques, amb l'objectiu d'aprofundir i comprendre l'obra audiovisual d'un dels màxims representants de la cinematografia no sols nacional, sinó mundial.

Es poden descarregar en valencià i en castellà.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 962 93 66 21- 962 93 66 20
audiovisual@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info