Inscripció en el Centre de Documentació Cinematogràfica

Des del Centre de Documentació Cinematogràfica, oferim la possibilitat de realitzar la inscripció de nous usuaris, en la modalitat en línia.

Per a això, posem a la disposició dels interessats, un formulari en el qual consten les dades necessàries per a procedir a realitzar l'alta en la nostra base de dades. 

A més, i per temps limitat, oferim una subscripció gratuïta d'1 mes, per a accedir a tots els continguts de la plataforma FILMIN, on podran gaudir del Canal Cinema Valencià.  Aquesta promoció està destinada a les primeres 1.000 persones, amb domicili a la Comunitat Valenciana,  que sol·liciten mitjançant el formulari adjunt, la seua alta com a usuaris del Centre de Documentació Cinematogràfica. Es limitarà a una subscripció per domicili.

Una vegada remés el formulari emplenat al correu electrònic de documentació de la Filmoteca, se'ls enviarà el codi d'accés a la subscripció, juntament amb les instruccions per a la seua activació. El termini de resposta serà d'un màxim de 72h laborables.

El carnet que els reconeix com a usuaris del centre, podran recollir-lo de manera presencial o, si així ho desitgen, mitjançant correu ordinari. En el formulari poden indicar el seu preferència.

El correu electrònic de contacte per a sol·licitar qualsevol consulta i remetre el formulari és:


documentacio_filmoteca@ivc.gva.es
 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 962 93 66 21- 962 93 66 20
audiovisual@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info