Revista Arxius de la Fimoteca

Fundada en 1989 per Ricardo Muñoz Suay, Archivos de la Filmoteca és una revista d’investigació històrica sobre la imatge, de periodicitat quatrimestral, l’objectiu prioritari de la qual és articular els estudis cinematogràfics en Universitats i centres d’investigació amb el treball realitzat al si de les filmoteques i arxius fílmics.

Quatre són els focus d’atenció de la revista: les fonts i documents de la història del cinema, la teoria i estètica dels audiovisuals, els treballs de restauració i arqueologia empresos per cinemateques i, per últim, els soports nous de la imatge (electrònics, digitals, etc.). A açò s’afegeixen les ressenyes crítiques de llibres espanyols i estrangers. Archivos publica volums monogràfics, un a l’any, al voltant de temes que requereixen major profunditat de tractament amb la finalitat de participar i servir de fòrum en els debats internacionals.

Prema el següent enllaç per a accedir a les pàgines de la Revista Archivos de La Filmoteca.

 

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 962 93 66 21- 962 93 66 20
audiovisual@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info