Projectes europeus

Nemosine

Nemosine

Collection Care

Collection Care

L’IVC a través de la Filmoteca Valenciana participa en diversos projectes europeus vinculats a la preservació del patrimonio audiovisual valencià.


Actualment hi participa en NEMOSINE i COLLECTIONCARE, dos projectes pertanyents als programes d’investigació i innovació H2020 de la Unió Europea (del Marc Financer Plurianual 2014-2020). Ambdós projectes están dedicats al desenvolupament de sofisticades eïnes per a la millora de la preservació a llarg termini de les pel·lícules i els documents i objectes relacionats amb elles.
La Filmoteca Valenciana també va ser partner del projecte EFG1914, dedicat a la digitalització de les pel·lícules relacionades amb la I Guerra Mundial i conservades a les  27 filmoteques europees que hi participaren. Fruit d’aquella col·laboració és la possibilitat de veure gratuitament en streaming vuit pel·lícules del nostre arxiu, tant a través del portal European Film Gateway (EFG) , com de la nostra web.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 962 93 66 21- 962 93 66 20
audiovisual@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info