Activitats de difusió

Projecció + xarrada

La Filmoteca de l'IVC dissenya activitats de difusió personalitzades consistents en la projecció d'una mostra de les pel·lícules restaurades més representatives de les nostres col·leccions, així com compilacions de pel·lícules domèstiques i amateur recuperades i digitalitzades. 

Qualsevol associació, institució o entitat cultural o educativa pot sol·licitar l'activitat. Cas de conservar-se en els nostres arxius imatges de la localitat sol·licitant, s'inclouran en el programa.

Les projeccions es complementarien amb una xarrada amb el públic assistent sobre la importància de la recuperació i conservació del patrimoni audiovisual. En tractar-se de pel·lícules mudes en la seua majoria, es fa indispensable un acompanyament musical d'aquestes, amb la finalitat de reproduir de manera fidel l'experiència primitiva del cinema.

La Filmoteca, prèvia sol·licitud, pot facilitar el contacte amb intèrprets especialitzats. L'organització de l'activitat i la xarra-col·loqui són gratuïtes.

Exposició temporal: les col·leccions d'aparells cinematogràfics de la Filmoteca

Amb periodicitat quadrimestral, en el vestíbul de la Sala Berlanga s'exhibeixen peces destacades del patrimoni audiovisual valencià en el seu vessant de maquinària cinematogràfica. Cambres, projectors, aparells de pre-cinema… són triats sobre la base de la seua singularitat i especials característiques.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 962 93 66 21- 962 93 66 20
audiovisual@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info