Marché du film de Cannes

L'Institut Valencià de Cultura estarà per primera vegada en Cannes, a través de gloVAL, la nova oficina de difusió exterior de l’audiovisual valencià que gestiona l’Acadèmia Valenciana de l'Audiovisual.

A més a més, l'IVC ha editat un catàleg amb 37 produccions valencianes presents en el Marché du Film del Festival de Cannes, que pots descarregar ací baix. 


El Festival de Cinema de Cannes se celebra enguany del 16 al 27 de maig i el Marché du Film, la zona d'indústria del festival, se celebra 16 al 24 de maig.

Entre els 25 professionals valencians acreditats al Marché du Film figuren el director adjunt d’Audiovisuals i Cinematografia de l’IVC, Francesc Felipe, i el nou director de gloVAL, Daniel Méndez.

La Comunitat Valenciana participarà sota el paraigües de l’ICEX (Cinema from Spain) i els exhibidors disposaran d’un estand propi dins del mercat per a ús exclusiu dels professionals valencians. 

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 962 93 66 21- 962 93 66 20
audiovisual@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info