Publicacions: Realitzar una peli CowLost

Metodologia de creació cinematogràfica

Editat pel Institut Valencià de Cultura, amb la col·laboració de la productora audiovisual Ochovideos, dins del seu projecte didàctic Aprenem amb la Filmo, aquest manual amb edicions en valencià i castellà,pretén ser una eina per a futurs autors audiovisuals.
 
Escrit amb un llenguatge col·loquial molt pròxim, no exempt d'ironia i humor, el manual està dirigit fonamentalment a estudiants d'ensenyaments mitjans i ensenyaments universitaris, però també pot ser molt útil per als qui es dediquen a la docència d'assignatures relacionades amb l'audiovisual i per als qui tenen el propòsit de fer els seus primers passos professionals en el món del cinema.
 
Sobre el seu llibre, l'autor Alejandro Portaz, assenyala que “l'objectiu d'aquest manual és potenciar la creativitat narrativa i la motivació en el moment de plantejar-se una producció audiovisual de ficció. Les fonts de referència passen per la cultura del cinema independent, l'escriptura creativa o la improvisació teatral. Se citen desenes d'exemples de pel·lícules que, d'una manera o un altre, han sabut contar les seues històries amb un to personal, arriscat, interessant, entretingut… i a vegades una cosa estranya”.

Amb il·lustracions de la il·lustradora valenciana Paulapé.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 962 93 66 21- 962 93 66 20
audiovisual@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info