Documentació: Biblioteca i Videoteca

El Centre de Documentació Cinematogràfica del Institut Valencià de Cultura és l'únic de la Comunitat Valenciana especialitzeu en cinema. Situat al Carrer del Doctor García Brustenga, número 3, ofereix els serveis de Biblioteca i Videoteca.

Des de 1988 ha donat servei als cada vegada més nombrosos estudiants d'audiovisual, a més d'historiadors, periodistes i aficionats en general. Es tracta d'un recurs d'informació imprescindible per a totes les persones interessades en el món del cinema i dels mitjans audiovisuals, que amplia els seus fons constantment.

BIBLIOTECA ESPECIALITZADA EN MITJANS AUDIOVISUALS

Matèries com el cinema, mitjans de comunicació, fotografia i noves tecnologies de la imatge es troben àmpliament representades en els seus fons, que ascendeixen a més d'onze mil volums en l'actualitat.

VIDEOTECA 

HEMEROTECA CINEMATOGRÀFICA

En ella podem trobar els títols més importants, tant nacionals com a internacionals, que es poden consultar lliurement en la sala de lectura. Destacable és la col·lecció de revistes antigues que es va incrementar amb adquisicions i donacions, i que suposen un material molt valuós per als investigadors cinematogràfics.

ACCÉS A INTERNET

El Centre de Documentació ofereix tres punts d'accés públic a Internet als seus usuaris on es poden realitzar les cerques que consideren oportunes, sempre comptant amb l'assessorament del personal bibliotecari.

Els usuaris que visiten el Centre de Documentació reben un tracte personalitzat i especialitzat de les seues consultes.

MÉS INFORMACIÓ:

www.documentacionfilmoteca.com

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 962 93 66 21- 962 93 66 20
audiovisual@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info