Documentació: Biblioteca i Videoteca

La biblioteca de CulturArts IVAC és l'única de la Comunitat Valenciana especialitzada en cinema. Des de la inauguració de la Filmoteca va estar situada en l'edifici Rialto, i en 2012 va ser traslladada a la seu de CulturArts IVAC en el Carrer del Doctor García Brustenga, número 3, constituint al costat del servei de la videoteca el nou Centre de Documentació. 

Des de 1988 ha donat servei als cada vegada més nombrosos estudiants d'audiovisual, a més d'historiadors, periodistes i aficionats en general. Es tracta d'un recurs d'informació imprescindible per a totes les persones interessades en el món del cinema i dels mitjans audiovisuals, que amplia els seus fons constantment.

BIBLIOTECA ESPECIALITZADA EN MITJANS AUDIOVISUALS

Matèries com el cinema, mitjans de comunicació, fotografia i noves tecnologies de la imatge es troben àmpliament representades en els seus fons, que ascendeixen a més d'onze mil volums en l'actualitat.

HEMEROTECA CINEMATOGRÀFICA

En ella podem trobar els títols més importants, tant nacionals com a internacionals, que es poden consultar lliurement en la sala de lectura. Destacable és la col·lecció de revistes antigues que es va incrementar amb adquisicions i donacions, i que suposen un material molt valuós per als investigadors cinematogràfics.

ACCÉS A INTERNET

El Centre de Documentació ofereix tres punts d'accés públic a Internet als seus usuaris on es poden realitzar les cerques que consideren oportunes, sempre comptant amb l'assessorament del personal bibliotecari. Els usuaris que visiten la biblioteca reben un tracte personalitzat i especialitzat de les seues consultes.

MÉS INFORMACIÓ:

www.documentacionfilmoteca.com

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 963 539 300
audiovisual_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info