Consulta i préstec

Els fons de la biblioteca de l’IVC-La Filmoteca es poden consultar en el Carrer del Doctor García Brustenga, número 3, de dilluns a divendres de 9:30 a 14:30 h.

CARNET D’USUARI

Tant per al préstec com per a la consulta i lectura en sala cal tindre el carnet d’usuari de la biblioteca, que no està sotmés a renovació i l'únic requisit del qual és incorporar una fotografia. Els usuaris poden utilitzar el mateix carnet per al servei de videoteca.

PRÉSTEC

Per tal de facilitar la tasca d’investigació als usuaris, la biblioteca de l’IVC-La Filmoteca disposa d’un servei de préstec setmanal per al públic en general i estudiants. En el cas d'investigadors, estudiants de doctorat, professors universitaris i professionals, consultar condicions especials.

CONSULTA EN LÍNIA DEL CATÀLEG

A través de documentacionfilmoteca.com, podràs consultar el catàleg de la biblioteca. A més a més, si ja tens el carnet d’usuari podràs gestionar el préstec de documents.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 962 93 66 21- 962 93 66 20
audiovisual@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info