Llegats

L'Institut de Cinematografia Ricardo Muñoz Suay compta amb llegats d'interés històric provinents dels arxius personals de valencians vinculats al món del cinema, tant cineastes, com escriptors i estudiosos, entre els quals es troben:

Hemeroteca cinematogràfica

En ella podem trobar els títols més importants, tant nacionals com internacionals, que es poden consultar lliurement en la sala de lectura. Destacable és la col·lecció de revistes antigues que es va incrementar amb adquisicions i donacions, i que suposen un material molt valuós per als investigadors cinematogràfics.

Sala de lectura amb accés a Internet

On es poden realitzar les recerques que es consideren oportunes, sempre contant amb l'assessorament del personal bibliotecari, a més d'oferir un punt d'accés públic a Internet als seus usuaris. Els usuaris que visiten la biblioteca reben un tracte personalitzat i especialitzat de les seues consultes.

Llegats

Els llegats més importants estan llistats en el menú

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 962 93 66 21- 962 93 66 20
audiovisual@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info