IVC > Audiovisuals > LA KERMESSE HEROICA

LA KERMESSE HEROICA
(LA KERMESSE HÉROÏQUE)

Jacques Feyder

França, Alemanya · 1935 · 115'

Sinopsi

Països Baixos, segle XVII. La imminent arribada a una xicoteta ciutat de tropes espanyoles provoca el pànic entre els homes. Les dones, en canvi, decideixen preparar una esplèndida festa de benvinguda als temibles soldats espanyols.

> “Dos són els elements clau en l'excel·lència de La kermesse heroica: la rigorosa exuberància de la seua posada en escena i el suggeridor i moderníssim discurs feminista. La llibertat de la càmera, lleugera i atrevidíssima, no és sinó un trassumpte de l'alliberament femení que alberga el cor ideològic del film; [...] i què dir d'uns diàlegs ràpids, precisos, al·lusius, brillantíssims. Tot en La kermesse heroica està cuidat fins al mínim detall i posat al servei d'una història original i narrada amb el mateix goig amb què es viu com a espectador.” ENRIQUE PÉREZ ROMERO, Miradas de cine, 15/8/2009.

Direcció: Jacques Feyder
Guió: Jacques Feyder, Charles Spaak
Argument: la història de Charles Spaak
Fotografia: Harry Stradling
Música: Louis Beydts
Muntatge: Jacques Brillouin
Direcció artística: Lazare Meerson
Intèrprets: Françoise Rosay, Jean Murat, André Alerme, Louis Jouvet, Lyne Clévers, Micheline Cheirel, Maryse Wendling, Ginette Gaubert, Marguerite Ducouret.
Producció: Films Sonores Tobis
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 963 539 300
audiovisual_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info