European Film Market BerlínEl Institut Valencià de Cultura promou l'audiovisual valencià en l'European Film Market de la Berlinale.
 
Vint-i-set produccions valencianes busquen inversors o compradors en el mercat internacional del festival de Berlín L'IVC està present en aquest mercat per cinquè any consecutiu.

L'Institut Valencià de Cultura mitjançant la Direcció Adjunta d’Audiovisual i Cinematografia estarà present en la 74 edició de l´European Film Market que se celebra en Berlín del 15 al 221de febrer de 2024.

La Comunitat Valenciana participarà sota el paraigües de l'ICEX i els exhibidors disposaran d'un estand propi dins del mercat. L’objectiu de l’Institut Valencià de Cultura és facilitar la presència de les produccions i els professionals de l'audiovisual valencià en l'EUROPEAN FILM MARKET per a la qual cosa l’IVC edita un catàleg dels projectes inscrits i un vídeo que recull els teasers de les produccions presentades
 
ACREDITACIÓ PER A L'EFM 2024:
L'acreditació per a l'EFM, que dona accés a tota l'activitat del mercat haurà de fer-la cada participant pel seu compte.
Informació i acreditacions en el web de la Berlinale.
Si teniu dubtes o comentaris, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres en la següent adreça: ivc.efm@ivc.gva.es.

 

HISTÒRIC

FILMS FROM VALENCIA 2023
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 962 93 66 21- 962 93 66 20
audiovisual@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info