Servici WI-FI

La Biblioteca de l’IVAC disposa d'una xarxa WiFi, gratuïta per a tots els seus usuaris registrats que conten amb el carnet de la Biblioteca.

Aquesta xarxa vol donar servei de suport a les necessitats d'accés a pàgines web, bases de dades en línia i correu electrònic dels usuaris de la biblioteca, facilitant les tasques d'investigació i estudi en matèria d'audiovisual i cinematografia.

Per motius de seguretat, abans d'accedir a la xarxa, es subministrarà un tiquet amb una clau general, un nom d'usuari i una contrasenya temporal.

La durada d'aquest tiquet, així com de la connexió a la xarxa WiFi, serà d'1, 2 o 4 hores, depenent de les necessitats particulars.

Quan un usuari es connecte a la xarxa WiFi, una pantalla prèvia li sol·licitarà la contrasenya general, i tot seguit, el seu nom d'usuari i contrasenya temporal. 

Si no disposa del carnet de lector, el pot sol·licitar lliurant una fotografia de carnet i un document acreditatiu de la seua condició (targeta universitària, d'investigador, de doctorant, etc.). En cas d’acomplir aquests requisits, el carnet es tramitarà immediatament i podrà fer ús del mateix i de la WiFi.

NORMATIVA PER A LA CONNEXIÓ WI-FI 

  • El servei de connexió WiFi està limitat a usuaris majors de 18 anys, o menors de 18 amb document acreditatiu d'estudiants d'audiovisuals.
  • Cada usuari ha de consignar el seu nom, tema de consulta i institució a la qual està adscrit en el formulari de consultes de la Biblioteca de l’IVAC.
  • La Biblioteca li subministrarà una clau general, un usuari i una contrasenya temporal.
  • L'usuari es compromet a respectar en tot moment la legislació vigent en matèria de Propietat Intel·lectual i a fer un ús adequat del servei d'accés a Internet.
  • La Biblioteca de l’IVAC no es fa responsable en cap cas de la informació que pogueren recuperar o a la qual pogueren accedir els usuaris a través dels llocs d'Internet de la Biblioteca.
  • En cas d'incomplir qualsevol de les normes, es privarà a l'usuari de l'accés al servei.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 963 539 300
audiovisual_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info