IVC > Sexta edició de “Mostra La Ploma”, aquest any des de casa i gratuïta

31 de desembre de 2021

Sexta edició de “Mostra La Ploma”, aquest any des de casa i gratuïta

Fins al 20 de desembre

Si no tens plans per al cap de setmana, et proposem una bona sessió de cinema. Fins al 20 de desembre pots gaudir de la sexta edició de  "Mostra La Ploma", festival internacional de cinema i cultura per la diversitat sexual, de gènere i familiar. Enguany presenten 29 pel·lícules dividides  en dos seccions: curtmetratges de ficció i documentals i llargmetratges documentals.

A causa de la pandèmia generada per la  COVID-19, aquest any la mostra de cinema organitzada per Lambda, col·lectiu LGTB+ de la ciutat de València, s'està celebrant fora de les seues dates habituals i es pot gaudir de tota la seua programació de manera gratuïta a través de la  plataforma Festhome TV. Un interessant festival on descobrir les últimes propostes que aborden temes relacionats amb la diversitat sexual, de gènere i familiar.
Pots consultar el dia a dia d'aquest festival en mostralaploma.org
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info